Kontakt os:

​Telefon: +45 20140462

E-mail: info@stutterim​r.dk

Ferielejlighed og overnatning nær Viborg og Skive, Jylland er udlejet permanent for en periode fra 1. november 2017

​Ny, lækker ferielejlighed udlejes – enten som bed and breakfast eller til overnatning med egen forplejning.

Lejligheden kommer med fuldt udstyret køkken, og den består af to dobbeltværelser, køkken/alrum, stort badeværelse og mulighed for flere sovepladser på høj hems.

Endvidere er der, tilhørende vores ferielejlighed, en terrasse med en lille grill og adgang til vores skønne, himmerlandske natur med marker med heste, bakker skov og egen sø.

Kort afstand fra ferielejlighed til Limfjorden

Der er fra lejligheden blot kort afstand til Limfjorden og Lovns Bredning, hvorfor der er mulighed for både at bade og sejle, ligesom gode rideture i og langs fjorden er oplagt.

I sommerhalvåret er der nemlig mulighed for at have hesten med på overnatning og eventuelt benytte vores dejlige, lyse ridehal nær vores ferielejlighed.

Der er også mange andre muligheder for udflugter og aktiviteter i nærområder, eksempelvis cykelruter, mountainbikeruter og vandrestier, ligesom der også er mulighed for leje af kajakker med eller uden instruktør, fodboldgolf, tennis, svømmebad, golf og meget mere til.

​Priser for overnatning og leje af lejlighed

Prisen for hele overnatningen i vores ferielejlighed er fra kr. 600,- pr. døgn / overnatning, dog fra kr. 700,- i højsæsonen (juli-august).

Rabat indtræffer ved leje på over 3 dages overnatning.

Kontakt os for mere information omkring overnatning

Ring eller kontakt os gerne på 20 14 04 62 eller info@stutterimr.dk for et tilbud på overnatning eller for at høre nærmere om vores ferielejlighed nær Viborg.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info

stutterimr.dk v/Marianne Randers

CVR: 15332735

Kontakt os​

Telefon: 20 14 04 62

E-mail: ​info@stutterimr.dk​